Agenda Telefonica


Agenda Telefonica 1.2 [ Download ] [ Mirror ] (In scopuri persoanel agenta poate fi folosita gratis/gratuit).


Am realizat o aplicatie care are rolul de a inlocui alte agende telefonice.

Aplicatia:

Fereastra pentru adaugarea unei inregistrari noi:
Adaugare contact

Vizualizare pe harta unde se afla contactul:
Harta

Meniul popup de la iconita din tray:
Tray menu

—————————————————————————————-

A fost scrisa in Delphi XE folosind motorul pentru baze de date BDE.
Urmeaza sa realizez:
* importare contacte din contul GMail
* importare contacte de la un dispozitiv Android
* importare contacte din fisier .vcf
* posibil sa renunta la BDE si sa folosesc FireBird

+ daca imi sugerati ceva interesant am sa incerc sa realizez.

Daca gasiti o eroare si aveti chef sa o raportati va rog sa lasati un comentariu.

—————————————————————————————-

[Modificari]
26/06/2011
Pot fi importate contactele din contul GMail
Pot fi importate contactele din dispozitive cu Android

—————————————————————————————-

Importare contacte GMail:

Export GMail:
Import GMail

Import Agenda Telefonica:
Import GMail 2

48 thoughts on “Agenda Telefonica

 1. Pingback: Agenda Telefonica
 2. Pingback: Agenda Telefonica
 3. Felicitari. Programul tau functioneaza si pe linux cu Crossover Office (wine). Singura chestie care nu merge este harta. Imi afiseasa o fereastra alba.

  • te rog sa imi dai mai multe detalii: spune-mi adresa care e introdusa in campul de adresa al contactului si daca poti da-mi un screenshot cu toate datele introduse pentru contactul care nu iti arata harta cum trebuie.

 4. Ar fi bine de adăugat o funcţie care să conţină şi data de naştere a contactului, de asemenea ar fi binevenită posibilitatea de a adăuga la un contact mai multe nr de telefon, sau emailuri, şi de ce nu adăugarea şi contactelor de facebook, twitter…

  • deocamdata sursele nu sunt disponbile, posibil in curand sa adaug optiunile sugerate de voi. Aplicatia urmeaza sa fie prezentata ca proiect personal dupa care posibil sa fac disponibile sursele. Multumesc pentru feedback.

 5. Ar mai fi o propunere. Sa adaugi un buton skype la fiecare contact pentru (CALL). Asta ar fi ceva aptional, dar ar fi si ceva foarte de folos pentru unele persoane, care apeleaza de pe skype, pe telefoane.
  + bv. aplicatia este buna 🙂

 6. Poate se pot adauga mai multe campuri la urmatorul update :
  ex. : Grup / Denumire societate (pentru cei ce au si oameni de afaceri printre contacte) / fax / inca o casuta pentru mobi (am prieteni cu 3 numere de tel. :D) / facebook / Yahoo ID / Skype ID / Ziua de nastere / Observatii (poate cineva are nevoie sa treaca in dreptul unei persoane cateva specificatii )
  Sper sa ajute. In rest … FELICITARI ! E foarte folositoare si merge neasteptat de bine .

 7. pentru fiecare “grup” (ex. familie / prieteni /etc ) poti aloca cate un semn distinctiv dupa care sa se poata face si o cautare sau sa se faca o cautare directa pentru un grup anume…
  Succes !

 8. Intai de toate felicitari, programul lucreaza usor. Cat priveste sugestiile un coleg observ ca a atins ceea ce am vrut eu sa spun, mai esact consider ca ar fi bine sa existe posibilitatea de a adauga un numar de telefon (mobil, fix, fax), de a adauga un e-mail (persoanl, societate), posibilitatea grupari persoanelor, societatilor. Observ ca sunt primul care face sugestii anul acesta, iti transmit la multi ani si spor la munca

 9. Felicitari, arata bine si e foarte util. L-am instalat, am introdus cateva contacte apoi am iesit si cand am vrut sa mai adaug contacte n-am mai putut imi spune: the table is read only… . Ce se intampla?
  Multumesc.

 10. Salut de ce la agenda telefonica dupa ce am adaugat numere de telefoane imi scrie in loc de numar asa: TYPE=PREF:078-0 imi plac asemenea programe insa vreo 300 de numere nu se arata dar vreo 200 le arata de ce ??? Da eu m-am bucurat ca o sa am o programa normala unde sa pot sa-mi pastrez numerele de telefoane pentru orice eventualitate !!! In Fine sper sa repari greseala data in rest Felicitari si un mare Bravo !!!

 11. Nu stiu ce mi s-a intamplat dar mi-au disparut toate datele, mi-a ramas o singura persoana in agenda, ai vreo sugestie?

 12. Am instalat softul dar nu pot adauga contacte in agenda. Imi apare mesajul ca tabelul este “read only”. Ceva nu am facut bine. Ma puteti ajuta? Va multumesc si v adoresc o zi frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.