RivosTrans – soft pentru case de expediții

În ultimii 3 ani lucrez la un soft pentru automatizarea lucrului în casele de expediții, modificările sunt testate în practică, multe cerințe au apărut în urma utilizării zilnice a softului de către persoane care fac expediții.

Posibilitățile care le oferă sunt:

crearea unei comenzi de transport
generarea actelor – contractelor cu clientul și transportatorul, actelului de primire/predare, factură – actele pot fi exportate in PDF, imprimitate sau trimise direct pe email ca atasament si cu un mesaj.
monitorizarea comenzii – data la care trebuie sa fie livrata, prelurea cursului de la BNM automat, sumele achitate de catre client si catre transportator ( suporta si achitari partiale )
monitorizarea clientilor – se inregistreaza discutiile cu clientul pentru crearea unui istoric la ceea ce sa discutat si ce a livrat prin compania dvs in trecut ( este inclus si un black list )
monitorizarea transportator – un transportator bun este acel care livreaza la timp, in sigurata si este de incredere – prin monitorizarea transportatorilor este mult mai usor de evitat situatiile neplacute care pot aparea.
monitorizarea direcțiilor – permite analiza și identificarea simplificată a clienților sau transportatorilor care au mai transportat pe acea direcție
genereaza rapoarte privind activitatea companiei si a fiecărui anagajat individual
integrare cu Slack – primiti notificari în timp real cu ceea ce se întamplă în compania dvs
datele sunt în sigurață – pentru siguranța datelor stocate ( contracte, informatii despre clienti, transportatori ) utilizăm serviciile Cloud de la Google, astfel încercăm să minimizăm riscul de a pierde datele dvs.

Planuri pentru viitor:
– Lucrăm în acest moment la aplicația mobilă care nu doar va crea comoditate și va spori viteza de lucru dar va adăuga funcționalități de CRM la soft, astfel nu este necesar sa aveți telefonie IP setata, noi vă vom afișa pe monitorul dvs profilul persoanei cu care discutați.
– Știm cât e de complicat să scanezi actele și să le salvezi în locația corecta – noi vom utiliza inteligenta artificiala pentru a automatiza.
– În curând vom avea aplicația tradusă în Rusă și Engleză

Avem multe idei care dorim sa le implementăm dar am ajuns la momentul în care trebuie mai multe companii să utilizeze acest soft pentru a reuși să facem lucrurile în timp util.

În următoarea perioadă urmeză să public mai multe înregistrări video despre cum funcționează softul și suntem pregătiți sa oferim complet gratuit pentru testare softul.

Datele de contact: daniftodi @ gmail.com
Telefon de contact: +37369688126

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.