Programe electorale 2014

În politica moldovenească văd afișe cu mesaje:

– împreună creștem economia

– împreuna facem nu știu ce familie

Pot să iau orice program electoral și voi găsi doar prostii fără planuri concrete.

Eu am să voteze partidul care o sa vină cu un plan electoral bine definit, ceva de genul:

– Plănuim în 4 ani să construim o centrală nucleară pentru a reduce prețul energiei electrice, centrala va fi aplasată în zona X ( data de început – …. – data sfărșit )

– O sa deschidem 5000 de locuri de muncă dintre care 4000 la centrala electrică și 1000 vor face mâncare lucrătorilor ( data de început – …. – data sfărșit )

– Producția agricolă va fi produsă, ambalată la cele mai înalte standarte pentru a fi comercializată pe piața internă și export ( o să mărim taxele vamale la produsele care sunt produse în cantități suficinte la noi în țară … ) ( data de început – …. – data sfărșit )

– Bugetul Republicii este X, plănuim o creștere Y dar pentru a construi centrala nucleară avem nevoie de suma de bani W. Împrumutăm  suma W-(X+Y) care va fi posibil de restituit în T ani. ( data de început – …. – data sfărșit )

– Cei care vor lua sau vor da mită vor scoate piatră pentru construcția centralei. ( data de început – …. – data sfărșit )

Dacă vre-ți să lucrăm împreună pentru a trăi bine votați-ne.

Așa un plan cu pași concreți poate scoate țara din sărăcia în care se află. De produsele calitative au nevoie toți, așa că varianta că nu o să avem ce face cu ele nu merge.

Lumea s-a săturat de vorbe goale, numai proștii mai votează ceea ce aud de la voi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.