Programe electorale 2014

În politica moldovenească văd afișe cu mesaje:

– împreună creștem economia

– împreuna facem nu știu ce familie

Pot să iau orice program electoral și voi găsi doar prostii fără planuri concrete.

Eu am să voteze partidul care o sa vină cu un plan electoral bine definit, ceva de genul:

– Plănuim în 4 ani să construim o centrală nucleară pentru a reduce prețul energiei electrice, centrala va fi aplasată în zona X ( data de început – …. – data sfărșit )

– O sa deschidem 5000 de locuri de muncă dintre care 4000 la centrala electrică și 1000 vor face mâncare lucrătorilor ( data de început – …. – data sfărșit )

– Producția agricolă va fi produsă, ambalată la cele mai înalte standarte pentru a fi comercializată pe piața internă și export ( o să mărim taxele vamale la produsele care sunt produse în cantități suficinte la noi în țară … ) ( data de început – …. – data sfărșit )

– Bugetul Republicii este X, plănuim o creștere Y dar pentru a construi centrala nucleară avem nevoie de suma de bani W. Împrumutăm  suma W-(X+Y) care va fi posibil de restituit în T ani. ( data de început – …. – data sfărșit )

– Cei care vor lua sau vor da mită vor scoate piatră pentru construcția centralei. ( data de început – …. – data sfărșit )

Dacă vre-ți să lucrăm împreună pentru a trăi bine votați-ne.

Așa un plan cu pași concreți poate scoate țara din sărăcia în care se află. De produsele calitative au nevoie toți, așa că varianta că nu o să avem ce face cu ele nu merge.

Lumea s-a săturat de vorbe goale, numai proștii mai votează ceea ce aud de la voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.