Când am părăsit Terra

 

Înainte de a zbura în cosmos nu aveam de unde să știm dacă vom putea trai, dacă putem vorbi, dacă putem mânca în cosmos. Nu știam multe lucruri care au devenit clare și par obișnuite azi. Sunt pași importanți și mici acum dar e viitorul care trebuie construit. După ce faci un lucru prima dată e mai ușor să îl faci de multe ori după asta ( ca în momentul când vrei să îi spui pentru prima dată la o fată că îți place de ea ).
Recomand să privești acest video și o să întelegi că în inginerie și programare nu se primesc lucrurile din prima, în unele situații au fost puse în pericol vieți omenești. O să vezi dispozitive gigantice și explozii necontrolate, lucruri care teoretic mergeau și practic nu.

Oamenii care înafară de vorba pun în practică tot ce vorbesc sunt de 100 de ori mai valoroși decât cei care doar vorbesc.

Observ de multe ori: cei cu multă vorbă sunt mai apreciați iar cei care fac greșeli din încercări, criticați. Trebuie sa fie invers. Trebuie să învestim în știință și automatizări pentru a supraviețui în timp.

 

Ne aflăm în situația asemanatoare cu peștele care fiind în apă nu iși dă seama că e în apă și ar mai putea exista ceva înafară de apă.

One thought on “Când am părăsit Terra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.