Eu (nu) ramân acasă!

1357837359Unimedia a început o campanie de ”încurajare” a populație ( în special tinerii ) ca să rămână în țară, să nu plece.

Sunt deacord cu ei, și eu tot nu vreau sa plec din țara mea, nicăieri nu e mai bine, mai ales că mie îmi place la țară, îmi place satul unde m-am născut și îmi place Nistru, îmi place să merg la prins pește și pădurea îmi place. Avem o țară frumoasă, avem oameni frumoși, păcat că nu avem conducere bună ( dar conducerea e aleasă de oameni ).

Eu dacă sincer m-am săturat de toate mișcările lor, de aeropoarte date nu știu cui, de acțiuni la bănci pierdute, de bani ”învîrtiți” și conducători inconpetenți, de primari cu 9 clase, de mândria lor și de prostiile care le fac. Eu un lucru am observat, un lucru care e valabil pentru toate persoanele, cu cât a învațat mai puțin, cu cât știe mai puțin cu atât e mai fudulă și mândra de sine, și tot acești oameni vor mită.

Nu îmi imaginam viața mea în altă parte de cât în Moldova, dar de la o vreme mă bat gândurile să mă duc și eu. Lasă să se dezvolte și să trăiască aici procurorii, deputații și toți ceilalți care fură cum pot de la muncitorii de rand. Eu am 21 de ani și nu vreau să trăiesc în prostiile acestea, vreau să lucrez cinstit și să se comporte cu mine cinstit.

Mă doare sufletul pentru țara aceasta dar nu mai pot, vrea audieri pe cazurile BNM și nu vreau ca Aeroportul să ajungă pe mâini străine, nici Moldtelecomul nu vreau să aparțină unor străini. Am auzit că Alianța facea gălăgie ca PCRM a cerut audieri pe cazul BNM, populația sa bucurat, eu sunt de parere ca cineva trebuie să răspundă.

Îmi place în România cum îi controlează pe toți și încep să îi pună la punct, noi nu avem nevoie de mafie în țară.

Vin alegerile, nu am pe cine vota, vreau o conducere noua, puternică – formată din oameni competenți care au experiență. Nu vreau tineri, nu vreau bătrâni, vreau oameni care pot să conducă țară. Sunte în datorii până la gît și nu îmi place deloc.

Daca vine PCRM la conducere după alegeri – o să le strîngă c#e la toți ”deștepții” de acum. Eu cred că noi avem nevoie de puțină dictatură pentru conducători, dacă nu ai făcut, dacă ai greșit – răspunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *