Lumea mea

CMB_Timeline300_no_WMAPNu reușesc să îi înteleg pe cei care pot să fure, mintă și apoi să meargă la biserică – să dea de pomană.

Exemplu: Are o mică afacere, minte partenerii, minte clienții, nu plătește la stat impozite și se duce și dă bani la o biserica. Pentru ce asta ?

Cred că dacă fiecare ar fi plătit după cât muncește, fiecare ar avea posibilitatea să trăiască bine și ar fi interesat sa lucreze.

Exemplu: Avem oameni deștepți care lucrează la diferite întreprinderi și sunt capabili să facă lucrul lor în 4 ore în loc de 8, și în celelate 4 să lucreze altceva. Problema e că el nu câștingă nimic dacă lucrează mai productiv.

Nu înțeleg de ce unii au nevoie de casă cu 4 etaje, de vile și încă cîteva apartamente, plus alte cîteva conturi cu bani mulți în bancă. Eu una știu – banul nu înseamnă nimic, el trebuie să circule pentru a produce – ceea ce în realitate valorează este producția ( mîncare, apa, haine, caldură ) – care doar noi o putem face prin muncă.

Nu am crezut niciodată și nu mă aștept să primesc o comoară din cer, tot ce vreau este să fiu puternic, să pot lucra și să îmi câștig banul cinstit.

Niciodată nu am înteles de ce oamenii mai proști îs mai fudui, mai mîndri de sine ?

Părerea mea că în viață trebuie să faci ceea ce îți place și ceea ce te face să te simți bine  – iar aici lumea se imparte în 2 categorii, unii se simt bine când ei se simt bine, alții se simt bine când și cei din jurul lor se simt bine.

Iar în final – nimic nu contează. Conform teoriei BigBang înainte de univers a fost vid, exista antimaterie atîta ca și materie, se anihileaza … în lumea asta totul e nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *