Continental Electro-mobility2 Stelaris

logo

 

Continental Electro-mobility2 este o competitie studenteasca ( continental student competition ) de Continental Automotive Romania srl. La acest concurs mai multi studenți de la diferite universități se întâlnesc pentru prezenta/pune la încercare dispozitivele mobile ( mașinuțe ) realizate de ei pe parcursul a ~ 3 luni.

Continental Automotive Romania srl oferă 2 motoare și suport financiar pentru realizarea proiectului.

Eu în concurs am ajuns datorita domnului Andrei Bragarenco. Dumnealui e conducatorul unui cerc studențesc ( MCU – Labs ), aici am facut cunoștință și cu băieții din echipa mea, și cu alți participanți.

Clubul Ingineresc Micro Lab se orientează spre organizarea unui mediu de interes pentru  proiectarea şi realizarea a diverselor kituri în domeniul Sistemelor Electronice Dedicate, pregătirea şi educarea specialiştilor în mod concomitent.

Fac parte din echipa Stelaris, și vineri ( 26.04.2013 ) trebuie să ajungem la Iași unde o să prezentăm mașinuța noastră.

Avem o aplicație realizată în Java care permite controlul prin bluetooth a dispozitivului:

app_java

main_java

 

Deasemenea avem și o aplicație pentru Android care permite controlarea dispozitivului Stelaris utilizand butoanele sau accelerometru:

mobile_1 mobile_2

Acum lucram la protocolul de comunicare prin Bluetooth.

 

Continental Automotive Romania srl a anuntat pe email ca echipele pot să se promoveze utilizand cuvintele cheie Continental Electro-mobility2 StelarisContinental student competition și Continental competitia studenteasca pentru a participa la un mic concurs unde au posibilitatea să primească un premiu special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.