SICamp 2012

De pe data de 27 iulie pana pe 29 am fost participant la SICamp in cadrul proiectului Meet & Play. Am participat anii trecuti la iTineret si alte evenimente asemanatoare dar ca SICamp nu a fost organizat nici unul. Despre organizatorii din echipa MediaPoint sa vreau sa zic ceva de rau, nu am ce sa zic.

Tot timpul au avut grija ca sa ne incadram in timpul stabilit de program, au avut grija ca sa ne simtim confortabil si la sfarsit pentru fiecare participant au avut un mic cadou, am primit toti cate un Certificat de participare si un flash de 32 Gb.

Personal le multumesc pentru acest eveniment.

Succese MediaPoint in continuare.

4 thoughts on “SICamp 2012

  1. E placut sa fii laudat šŸ™‚ A fost placerea noastra sa avem linga noi 25 de persoane motivate si dornice de-a face o schimbare sociala.
    Multumim mult Dan si intregii echipe Meet&Play. Sper sa vedem cit de curind proiectul vostru lansat si sa facem cit mai multe eventuri sportive.

  2. Multumim Dan pentru participare si ne bucuram enorm ca ti-a placut evenimentul nostru. Ne vedem la SICamp 2013, pina atunci te asteptam si la alte evenimente de-ale noastre šŸ™‚

    Echipa MediaPoint

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.