Numai un gospodar poate asa

23_geam1_shutterstock_574504c0f9„Scumpul nostru primar” daca a venit la primarie cand primaria era reparata, scoala primara reparata, constructia pentru casa preotului inceputa, bisericile reparate, scoala din Tipova reparata… Ce mai are de facut, poate sa umble cu petrecerile, concerte, scene pe malul Nistrului, ca na, avem de toate, o ramas de sfintit crucile si izvoarele.

Amu el, care striga in compania electorala ca tata nu e gospodar, ne demonstreaza la toti ca e un om fara cuvant si care stie sa spuna numai vorbe goale. Masina primarii are aproape 2 ani de cand e la el si e distrusa( masina tata a cumparat-o noua cand era primar ), a dat-o in stare buna, ca a pastrat-o. Noul primar in 2 ani a reusit sa faca accident (chiar in primele luni ) cu masina primarii, acum deja vad ca e cu geamurile stricate si stimabilul gospodar  turna apa in salon cu caldarea cand o spala. Bravo domn primar, se vede ca esti godpodar.

Eu cand spuneam ca el primea bani de la Casa de Cultura ca anagajat in timp ce lucra peste hotare si vindea ce mai era prin casa de cultura nu ma credea nimeni, eram rau. Imi amintesc cand echipa de fotbal juca ( inca era tata primar ), si nepotul lui venise, mai ca sarea la bataie ca echipa sa nu joace fotbal in forma echipei, dar in tricouri de la PDM.

Toti stim cum au impartit sare si macaroane la batrani. Nu imi pare deloc rau ca nu am umblat ca nepotul lui ( care e de seama mea ) sa promit ca tata va face nu stiu ce, sau sa ii ponegresc pe altii. Acum se vede mai bine ca niciodata cine si ce a facut. Cred ca voi face un articol de care imi place sa citesc cand compari 2 produse, „Tata VS primarul actual”.

Apropo, vreau acum sustinatorii primarului actual sa ii aud cum cu voce tare spun ca tata nu e gospodar si nu a facut nimic pentru sat. Mai vreau sa il vad pe primarul actual cum va explica la tineri faptul ca pe terenul de fotbal vroia sa dea locuri de casa, si satul sa ramana si fara teren de fotbal.

Acum trageti voi sateni, drumuri nedezapezite, bani cheltuiti aiurea, masini stricate. Discoteca reparata modern, cu geamuri ca la inchisoare. Si principalu nimic care ramane.

One thought on “Numai un gospodar poate asa

  1. depinde ce intelegi tu prin gospodar. am avut ocazia sa prietenesc cu o fiica de fost primar de glodeni. tot chipurile mare gospodar. si aveau ei un vidik, vechi, razdalbit, care deja molfaia pelicola de la casete… insa telecomanda nou-nouta, niciodata zgiriata, folosita cu extrema grija fara a fi macar scoasa din celofan, de, cum e primit la moldoveni…

    si vesnic cu intrebari: ian arata cum sa fac asta, ian arata cum sa fac cealalta… zaebali… DA BLEADI SCOATE NAHER CELOFANU SI CITESTE SINGUR CE SCRIE PE BUTOANE!!!

    mare gospodar era, da… 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *